Select Page

+12 34 56 78 90

lorem 6, 1234 Ipsum, US

Ressourcer

Home » Ressourcer

Why do we use it?

Den ultimative styling-guide til din figur

Hvad klæder min figur, hvad skal jeg gå efter som basiskøb, og hvad skal jeg holde mig langt væk fra, når jeg shopper og klæder mig på? Her er alle de råd, du har brug for, for at kunne sammensætte og style den perfekte garderobe til netop din kvindekrop.

Der er de bukser, du aldrig får på. Den kjole, du bare aldrig rigtig har fået til at

Mode guide til tøj og sko

Her finder du lækkert og billigt tøj, sko og accessories til kvinder, mænd og børn. Der er penge at spare ved at handle online

Hos qnts.dk kan du finde modetøj, streetwear og et bredt udvalg sneakers til kvinder. Qnts.dk henvender sig til pigen og kvinden, der sætter pris på modetøj og streetwear fra mærker, der er kendt for deres unikke design og

Bedremode.nu’s fornemmeste opgave er at gøre bæredygtig shopping let!

Jeg startede bloggen som en shoppe guide for mine veninder, og siden er fællesskabet vokset, men vi har stadig det samme ønske: At finde rundt i den jungle som det kan være når man skal shoppe bæredygtigt tøj og mode. Derfor har jeg samlet de bedste mærker i en let og overskuelig guide.

Din guide til bæredygtig mode: Hvad skal du kigge efter?

Tøj, sko og tilbehør er i høj grad med til at gøre os mennesker til, hvem vi er. Men du ved nok også, at modeindustrien er en stor belastning for vores klode. Så hvordan opnår vi bæredygtig mode?

Du kan gøre din del for at støtte en bæredygtig udvikling inden for mode. Du skaber nemlig efterspørgsel med

Tøj til mænd – den komplette guide

Man kan roligt sige at tøj til mænd er et vidt begreb, men vi kan i hvert fald nå frem til enighed om, at tøj til mænd er en beklædningsform, vi alle er nødsaget til at benytte af praktiske årsager.

Her på Stayclassy.dk skriver jeg dagligt om herremode, hvor der ikke hersker den store tvivl om, at jeg har klare holdninger til, hvordan tøj til mænd bør

Den store guide: Sådan bliver du bedre til at passe på dit tøj, din stil – og på verden

Modeindustrien er en af verdens mest forurenende industrier, og hvis dét skal ændres, er det ikke kun branchen, der skal omstille sig, men også forbrugerne. Her guider en modeforsker, en miljøpolitisk rådgiver og en mode- og bæredygtighedsblogger dig til at blive en bedre modeforbruger. Både for verden og for dig selv.

Sådan finder du din kropstype, og tøjet, der klæder dig

Alle kroppe er smukke, og hvis du vælger tøjet, der passer perfekt til din kropstype, så vil du føle dig bedre tilpas. Vi viser dig hvordan.

De fleste kvinder kender det kun alt for godt. Spejlet er deprimerende og fjendtligt, bagdelen er for bred eller for flad, maven for rund, brysterne for små eller for store, og lårene er helt håbløse.

Tøj, der taler for sig selv

Vi lever i en tid, hvor vi ser og oplever hinanden mere end nogensinde før. Det tager bare et par tryk med tommeltotten, før du på instagram kan se folk fra forskellige lande verden over. Hvordan de ser ud, og hvordan de klæder sig. Det betyder også, at det er sværere end nogensinde før at skille sig ud af mængden. Det kan være, at du gerne vil have noget tøj, der bare kan noget. Noget specielt. Der har noget på hjerte. Mosh Mosh bukser og t-shurtser

Designernes bedste tips til basisgarderoben!

Kvinderne bag tøjmærket CarmaKoma guider dig gennem tøjjunglen og kommer med konkrete råd til, hvad du skal hive ned af hylderne.

Hvordan klæder man sig, så man fremhæver sine bedste sider på den helt rigtige måde? Vi har talt med Angelica Weiss & Heidie Lykke fra brandet Carmakoma, som her giver dig 6 tips til garderoben.

Jakkesæt til mænd: Den ultimative guide

Jakkesæt til mænd er en fantastisk opfindelse og det stilsikre valg hver eneste gang, lejligheden byder sig. Det kan dog være lidt af en jungle, at finde rundt i de forskellige typer af jakkesæt, hvilken skjorte der passer til jakkesættet, hvilken slipseknude du skal bruge og hvilke accessories der passer bedst til dit jakkesæt.

Selv når du har fundet frem til lige

Mode i store størrelser, helt efter dit eget hoved

Det er slut med at skjule og gemme! I dag kan alle størrelser føre den personlige stil ud i livet og beundre de aktuelle trends i spejlbilledet. Med aktuelle snit, stoffer og mønstre står modeverdenen til din rådighed: Alt efter humør kan du vælge mellem luftige kjoler, et mere strikt forretningslook, afslappet 90’er-stil og, og, og.

Du vil gerne gå i den nyeste mode i

Guide til pigerne: Tøj til Blå Mandag

Mangler du stadig at finde tøj til Blå Mandag? Få inspiration fra de her lækre looks, der passer til alt fra vildt shoppe-maraton til crazy ture i forlystelsesparkernes rutsjebaner.

Hvis du skal konfirmeres i år, glæder du dig med garanti til Blå Mandag, hvor du sammen med din klasse (eller andre) skal ud og fejre, at I er blevet konfirmeret. Og uanset om I skal i

7 trin til grønt tøj: Sådan går du bæredygtig klædt

Der er god grund til at tage vores tøjindkøb alvorligt på samme måde, som vi tager bilos, plastaffald og oksebøffer alvorligt. Se vores syv tips til en grønnere tøjstil her.

I denne uge er der traditionen tro modeuge i København. Store internationale brands viser deres kreationer frem, og der er rig mulighed

Så nemt får du en bæredygtig garderobe

Tøjproduktion er en af de helt store miljøsyndere. Vi har lavet tre videoer og en guide om bæredygtig mode. Se, hvad det betyder, og hvordan du selv kommer i gang.

Bliv klogere på forskellen mellem fast fashion og slow fashion, hvad de tre R’er betyder og hvorfor det er vigtigt, at vi tænker i kredsløb. Her kan du klikke dig videre til vores

12 Tips til hvordan får du dit outfit til at se mere eksklusivt ud

Opgrader dit look med disse nemme og billige tips fra redaktionen

Vi kan ikke få det hele og nogle gange må man sige nej til de eksklusive mærker der måske, måske ikke, ville give dit outfit det sidste touch. Men fortvivl ej for der er måder hvorpå du kan få indholdet i dit klædeskab til at se ekstra godt ud uden at det kræver nye

0/50 ratings

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ring til henvendelser

+12 34 56 78 90