Select Page

Sommeren er over os, og dette betyder, at sommertøjet endelig skal frem og tages i brug. I forbindelse med dette, ønsker mange at få en frisk start og en opgradering af klædeskabet – det kan dog være svært og uoverskueligt at skulle gå i gang med processen og vide, hvor og hvordan man skal starte. Læs med her og få en guide til hvordan du opgraderer og opdaterer dit klædeskab til sommervarmen.

mode-toej

Indsæt smart lys og andet elektronik

En af de ting du kan gøre, for at friske dit klædeskab op og opgradere det, er at indsætte smart lys og andet smart elektronik. Måske skulle du ikke tro det, men smart lys og elektronik kan være med til at gøre det meget lettere for dig at finde lækkert tøj og flotte outfits hver dag – selv på de ekstra travle dage! Er du så heldig at eje et walk in closet, kan du indsætte en flot lampe eller spotlys, der lyser rummet op. Har du derimod et almindeligt klædeskab, hvor der kan hænge og lægge tøj, kan du for eksempel installere led-lamper eller automatiske døråbnere. Du kan vælge selv at installere dette, men du kan også vælge at bruge en elektriker fra Fjordens el. Læs mere om Fjordens el her

Ryd op og ryd ud!

En anden ting du kan gøre for at opgradere dit klædeskab er, at rydde op og rydde ud. Har du tøj du ikke bruger? Så pak det sammen i en pose og kør’ det til genbrug. Det kan være svært at sige farvel til gammelt tøj, men det kan ofte være nødvendigt for at få en ny start og en frisk garderobe. En god tommelfingerregel, når man skal rydde ud i sit klædeskab er, at hvis tøjet ikke er blevet brugt i mindst 6-8 måneder, så skal det smides ud eller til genbrug. På denne måde får du gennemgået alt dit tøj grundigt, og du finder ud af, hvilket tøj du får brugt og hvilket tøj, der bare lægger eller hænger i dit skab og keder sig. Du kan selv være med til at gøre processen meget lettere! 

toej-garderobe

Planlæg dine looks og styles

Sidst, men bestemt ikke mindst, så kan du planlægge dine looks og styles på forhånd, så du ved, hvad du skal have på, når du står op og morgenen. Ved at planlægge disse får du mere styr på din garderobe, og du vil med garanti også opleve at have mere overskud om morgenen, da du ikke skal stå med hovedet i skabet og lede efter et godt outfit eller et pænt look. Dette kan også være med til at gøre dig mere struktureret – what´s not to like?