Select Page

+12 343 56 78 90

lorem 6, 1234 Ipsum, US

Om os

Home » Om os

Høj kvalitet

Trendy tøj

Lidenskab

Med denne side ønsker jeg at skabe mere viden om de allernyeste trends fra mode-mekkaer, såsom London, Tokyo og New York. Siden er skabt ud fra, hvad jeg mener er en mangel indenfor modesiderne herhjemme, hvilket jeg håber på at råde bod på.

Som absolut modefanatiker er jeg altid på udkig efter de seneste tendenser og vil gerne dele min passion med alle jer andre. Denne side vil således indeholde anmeldelser, billedreportager, blogindlæg og meget mere af alle de førende aktører indenfor modebranchen; fra modeskaberne på runway til de hippeste fashionistas på gaden; Med denne side vil du aldrig misse et beat.

 

det handler ikke om brand, det handler om stil

Vi bruger alle mode

Det helt fantastiske ved mode er, at vi alle sammen har et forhold til den. Selv den mindst modebevidste person vil helt ubevist klæde sig på en bestemt måde og således automatisk
tilhøre en bestemt stil eller udtryk. Det alsidige ved mode i dag er et af mine store interesseområder, og selvom jeg har mine præferencer (For eksempel den japanske streetwear designer Yohji Yamamoto og Helmut Lang), så elsker jeg som udgangspunkt al mode, samt blot at følge udviklingen hos især de helt unge brands. Det er jo ofte her fremtidens mode skabes.

Mode som unikt sprog

Jeg har altid været dybt fascineret af modens måde at fungere på. For mig er mode et stort spraglet sprog, der ud over det æstetiske også er en af vores vigtigste måder at udtrykke vores identitet; og i dag med de mange subkulturer er paletten større end nogensinde før. Blot en enkelt velvalgt tøjgenstand signalerer en hel masse om personen, der bærer den, og ved for eksempel at give et klassisk look et lille tvist skifter hele betydningen lige pludselig.

Jeg finder altså dette endeløst fascinerende, og jeg er sikker på, at du vil få det på samme måde af at fordybe dig i de mange indlæg her på siden.

0/50 ratings

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ring til henvendelser

+12 34 56 78 90