Select Page

+12 34 56 78 90

Lorem 6, 1234 Ipsum, US

Nuværende trends indenfor kvindemode

Japansk inspireret mode

Kimonoer – som er japanskinspireret, har også vækket stor opmærksomhed hos kvinder, men faktisk ligeså meget hos mændene. Vi lader os mere og mere inspirere af den asiatiske livsstil og kultur, særligt den japanske, som jo på mange parametre bærer præg af den skandinaviske stil, fordi at livsstilen er meget minimalistisk og let.

Det er faktisk ret iøjenfaldende, at den nuværende trend ”låner” inspiration fra den asiatiske kultur og livsstil – og det er jo det netop det, der sker når en trend ophører. Enhver trend opstår på baggrund af en vis kultur i verden, og det er smukt. Vi fortolker en kultur og livsstil gennem tøj og mode.

Retrostil er på mode

I de seneste 3-4 år har vi oplevet den tilbagevendende retromode i Danmark. Den har indtaget Danmark rigtig hurtigt, og på ingen tid har den sat sit præg på både mænd og kvinder, men særligt er det kvinderne, som den har bidt sig fast i.
Vi har set en helt masse nye kjoler og bukser med stort præg af retrostilen, som var uhyre populær i 1980-og 90’erne. Særligt bukserne, som kaldes trompetbukser, er blevet et stort hit blandt kvinder i alderen 18-30 år.

De retroinspirerede kjoler og trompetbukserne går særligt i spænd med et utal af smykker, som også bærer en masse præg af retromoden. Her taler vi om guld-og sølvsmykker, såsom ure, halskæder og øreringe. Disse har hver deres egenskab og bringer charmen og femininiteten frem i enhver kvinde.

Fodtøjet hos den modebevidste kvinde i dag består ofte af Dr. Maartens sko og støvler. Brandet er kendt for sine retroinspirerede kollektioner af deres fodtøj, som også udviser lidt rebelskhed, hvilket også er blevet meget moderniseret hos ungdommen i dag.
Den nuværende trend indebærer også tøj med glimmer, og her snakker vi særligt om kjoler, men egentlig også strømper.

0/50 ratings

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ring til henvendelser

+12 34 56 78 90