Select Page

+12 34 56 78 90

lorem 6, 1234 Ipsum, US

FAQ

Home » FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Her er nogle almindelige spørgsmål om FashionGuide.

Hvad var på mode i 80’erne?

Retrostilen og hippistilen var meget tydelig i 80’erne. Her var det populære tøj hos kvinder de velkendte smækbukser, multifarvet tøj med skulderpuder og blå makeup.

80’erne er det årti, som man husker tilbage på, hvor både mænd og kvinder gik i multifarvet tøj, som ofte sad løst og afslappet.

Kvinder havde langt lyst hår, ofte iklædt kjoler, hvor mænd var kendt for at have moustache, iklædt jeans og T-shirts eller skjorter.

Hvorfor er mode så vigtigt for unge?

Mode signalerer identitet og status hos tusindevis af unge mennesker. Kulturen har udviklet sig meget siden 80’erne og 90’erne. Dengang gjaldt det ikke at signalere status og velvære – det gjaldt blot at være flot påklædt. I dag er der et stort pres i ungdommen, som ofte ender i ud mobning og nedsat livskvalitet grundet, at ”man ikke er fornem” eller ”er usmart”, fordi man ikke går i Ralph Lauren skjorter eksempelvis.

Hvem startede mode?

Moden startede for alvor i det 19. århundrede, hvor designeren Charles Frederick Worth i 1858 blev den allerførste designer, som skabte sin egen kollektion af tøj. Charles var franskmand, og byggede sit eget modehus i gaderne i Paris. Det var på et tidspunkt, hvor tøj hidtil var blevet produceret anonymt og uden nogen som helst kendskab til hverken produktionsmetode, og hvem der stod bag. Charles blev den første anerkendte designer.

0/50 ratings

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ring til henvendelser

+12 34 56 78 90